Kontakta oss
Till salu Diskret försäljning Portfolio Sälja med oss Ancevska Kontakta oss

Högt, fritt, ljust och fulländad funktionalism i Linné

Bofakta
Adress: Övre Husargatan 9
Område: Linné
Kommun: Göteborg
Objekttyp: Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår: 1988
Boarea: 89 kvm
Antal rum: 4
Våning: 7 av 7 (hiss finns)
Kommentar: Tillkommer obligatoriska avgifter om 761 kr/mån. Lägenhetsförteckning Riksbyggen bilägges.
Parkering: Fastigheten har 34 avgiftsbelagda garageplatser samt 4
mc-platser. Kösystem.

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering vidare ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65 alt. www.goteborg.se.

TV: ComHem
Bredband: Bredbandsbolaget
Förening
Förening: RB Brf Göteborgshus 52
Org.nummer: 716409-5999
Andelstal: 1.65462%
Driftskostnad
Bredband 170 kr/mån
ComHem Bas 100 kr/mån
Värmeavgift 491 kr/mån
Kostnaderna ovan är obligatoriska och regleras i månadsavin från Riksbyggen ihop med avgiften för bostaden om 4885 kr/mån

Hushållsel 300 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Denna driftskostnad kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Visa mer
Visa mindre
Högt, fritt och ljust med sin fulländade planlösning där de ca 89 kvm är utnyttjade på bästa sätt. Planlösning i genomgång och rymliga sociala ytor för gott umgänge. Stor balkong med en luftig vy mot Skansen Kronan. Härligt ljusinsläpp från höjden och de stora fönsterpartierna. Vidare bevarad och påkostad.

Hissen tar oss bekvämt högst upp till sjunde våningen. En välkomnande hall med fina förvaringsmöjligheter bakom en tilltagen skjutdörrsgardeob. På golvet klinkers. Häifrån ges en trevlig inblick i genomgång. Många spolights ger en tilltalande och behaglig atmosfär åt hela bostaden. På golvet ligger ett fantastiskt vackert och påkostat valnötsträgolv. Beskåda!

Det strama köket är från Kvänum och ger utrymme för en trivsam matplats. Påkostad köksinredning med klassiska släta luckor. Bänkskiva och kakel i vit ton. Vitvarorna består av en inbyggnadsugn, köksfläktskåpa, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt kyl och frys (side by side).

Det ljusa vardagsrummet ger plats för både soffgrupp, tv-möbel och fåtöljer.

Sovrummet är rofyllt och beläget mot innergården. Här ges plats för en 180 cm säng och goda förvaringsmöjligheter. Härifrån nås vidare den trevliga balkongen med en trivsam och luftig vy mot Skansen Kronan.

Invid sovrummet finns ett tilltaget arbetsrum.

Ett ytterligare sovrum finns i anslutning till entrén.

Lägenheten har såväl en gästwc som ett badrum. Helkaklade och med golvvärme. Stilrena samt påkostade.

Bostadsrättsföreningen Göteborgshus Nr 52 är en Riksbyggen-förening som äger fastigheten Kommendantsängen 7:22, med adresserna Övre Husargatan 9-11 samt Risåsgatan 1-3. Huset uppfördes 1988 och inrymmer 72 bostadsrätter samt 3 lokaler. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

På Övre Husargatan bor man med närhet till allt vad Linnéstaden har att erbjuda. Utanför dörren avlöser små charmiga kvartersbutiker och restauranger varandra och alldeles i närheten finns bland annat Spisa, Vino Tapas, Bistro Italiano, Burgersson, Franska Bageriet, surdegsbageriet Alvar & Ivar och femtiotalsinspirerande Egg & Milk som erbjuder fantastisk brunch. Handelshögskolan och myllrande Vasagatan med restauranger och butiker har ni så gott som inom synhåll liksom gemytliga stråken i Haga. På några minuters promenad når ni natursköna Slottsskogen, perfekt för er som gillar att motionera eller bara att botanisera bland djur och natur. Härifrån är det sedan bara ett stenkast till vackra naturreservatet Änggårdsbergen med Göteborgs Botaniska trädgård som allmänt anses vara en av de ledande i världen. Även välsorterade mataffärer och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd till lägenheten.

Varmt välkomna till visning.

Såld

Pauline Ancevska
Ansvarig mäklare
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | jur. kand.
0708-700 750
[email protected]

Övre Husargatan 9
Linné, Göteborg

Stramt och påkostat från Kvänum kök
Klinkers och golvvärme
Högt, fritt och ljust
Mycket trivsamt disponerad
Beskåda detta vackra och påkostade valnötsträgolv
Genomgående en tilltalande belysning
Hall med förvaringsmöjlgheter
I genomgång mot innergården
Rofyllt sovrum med förvaringsmöjligheter
Och balkong
Med ljuvlig vy över Skansen Kronan
Intill ett arbetsrum
Och ytterligare ett sovrum
Gästwc
Badrum
Entré
Fasad
Varmt välkomna

Kontakt

Funderar du på att sälja ditt hem och vet inte riktigt var du ska börja? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering och rådgivning runt en framtida försäljning.