Vi är Ancevska

En juridik- och fastighetsbyrå grundad av jurister.
Det finaste med det vi gör är dimensionerna. Att möta dig som är redo att hitta hem på nytt. Att vägleda dig i djungeln av tänkbara framtida bostäder. Göra en grundlig och noggrann värdering. Analysera den globala ekonomin och det politiska läget. Lyssna på dina drömmar. Hitta precis rätt bostadsmatch. Bistå med värdefull juridisk rådgivning.

Med hjärtat i Göteborg

Vi hjälper dig att hitta hem, främst i Göteborg med omnejd men också i utvalda delar av världen som Sydfrankrike, Monaco och Italien. Vi har erfarenhet inom branschen sedan 1999. Drygt 20 år som jurist inom fastighetsjuridik och sedan 2009 som fastighetsförmedlare. Vår sammansättning av sakkunniga personer gör oss till en partner som stöttar dig genom hela processen – från värdering till juridisk rådgivning runt din bostadsaffär.  

Att genomföra en bostadsaffär är ingen liten sak. Vi vet. Olika behov och önskemål kräver olika strategier. Med ömsesidighet, lyhördhet och förståelse vet vi med säkerhet att vi tillsammans kommer nå precis dit du vill. Till ditt nya hem.

True partnership

På Ancevska äger vi alla våra egna bolag och är nära samarbetspartners. På så vis kan vi erbjuda dig spetskompetens och engagemang i alla hänseenden.

Kontakta oss
Pauline Ancevska, Fastighetsmäklare | jur. kand.