Sälja med Ancevska

Från det första mötet, till värdefull juridisk rådgivning och en färdig bostadsaffär.
Så här jobbar vi.
En lyckad försäljning handlar inte enbart om rätt styling och vackra bilder. Oavsett vem du är eller var du bor idag, är det viktigt för oss att få lära känna just dig. När vi vet vad du har för behov och önskemål, kan vi tillsammans lägga en strategi runt din försäljning.

Med känsla för tajming

Lika värdefullt som det är för oss att lära känna dig, är det viktigt att väga in det rådande läget på marknaden. Inte enbart på bostadsmarknaden lokalt utan också i världen i stort­ ­­­– både politiskt och ekonomiskt. Prissättning är ett exempel där kunskap om marknad och omvärld är a och o, då prisläget kan ändras från en dag till en annan.

Vi skräddarsyr din försäljning

Alla försäljningar ser olika ut. Det är upp till dig om du vill genomföra försäljningen diskret eller om vi ska använda våra kanaler för att nå ut till en större målgrupp. Så småningom är det dags för värdering, eventuell styling, fotografering och beskrivning av hemmet. Vi vill att ditt hem ska visa upp sin allra bästa sida och att underlaget kring objektet ska vara bästa tänkbara.  

Juridisk trygghet hela vägen

När vi har hittat rätt köpare, via budgivning eller våra kontakter, är det dags för det viktiga pappersarbetet. För när allt kommer till kritan är ingenting klart förrän alla papper är undertecknade. Vi hjälper dig med kontraktsskrivning, juridisk- och ekonomisk rådgivning, detaljer kring tillträde och överlämning. Vi är med dig hela vägen.

Värdera din bostad

Funderar du på att sälja ditt hem och vet inte riktigt var du ska börja? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering och rådgivning runt en framtida försäljning.