Kontakta oss
Till salu Diskret försäljning Portfolio Sälja med oss Ancevska Kontakta oss

Petit nyrenässans på attraktiv adress i Vasastan

Bofakta
Adress: Götabergsgatan 9 A
Område: Vasastan
Kommun: Göteborg
Objekttyp: Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår: 1889
Boarea: 36 kvm
Areakälla: Areauppgift och 1rok enligt lägenhetsförteckning.
Antal rum: 2
Våning: 4 (hiss finns ej)
Kommentar: En obligatorisk avgift om 326 kr/mån för föreningens gruppavtal med ComHem avseende grundutbud TV, bredband och IP telefoni tillkommer.
Parkering: För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-365 00 00 alt. www.goteborg.se
TV: ComHem.
Bredband: ComHem.
Förening
Förening: Brf Göteborg Götabergsgatan 9
Byggår: 1898
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Org.nummer: 769609-5343
Föreningen äger marken? Nej
Äkta/oäkta förening? Äkta
Tillåts juridisk person? Nej
Tillåts delat ägande? Nej
Andelstal: 3.59%
Driftskostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 250 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal
Visa mer
Visa mindre
På attraktiv adress i ett ståtligt 1800- tals hus finner vi denna ljuvliga lägenhet med högt i tak, djupa fönsternischer, stuckaturer och bevarade originaldetaljer. Läget är underbart i hjärtat av Vasastan och utanför lockar kaféer, kvarterskrogar, välrenommerade restauranger och småbutiker.

Långt ned på Götabergsgatan i lugn återvändsgränd med den grönskande allén utanför. Genom ståtlig entré och vackert trapphus till fjärde våningen.

Varmt välkomna in!

Hall
Kvadratsmart med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Hallens golv är belagt med vackert brädgolv.

Vardagsrum och kök
Vardagsrummet och köket är i en öppen planlösning, och ljuset letar sig in genom fönsterpartiet som vetter mot underbara Götabergsgatan. Originalcharmen är bevarad och taken pryds av stuckatur och takrosett. På golvet ligger ett vackert brädgolv.

I vardagsrummet finns det gott om plats för möblemang och i köket är det tilltaget med såväl bänkyta som förvaring. Skåpen har vita släta luckor och maskinparken är komplett med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, fläkt och häll.

Sovrum
I genomgång med vardagsrummet och köket ligger det rofyllda sovrummet som vetter mot den trevliga innergården. Rummet rymmer ledigt en dubbelsäng och den vackra platsbyggda garderoben sväljer mycket. Även här är golvet belagt med ett vackert brädgolv. Beskåda vidare den vackra dörren till sovrummet.

Sovrummet är praktiskt utrustat med tvättmaskin i garderoben (godkänt såväl av förening som fackman).

Badrum
Från hallen nås dusch och wc separat. Duschen är stilrent renoverad med vita helkaklade väggar och grå klinkers på golvet. Duschhörnan skärmas av med glasväggar. I wc intill finns toalett, ho och förvaringshyllor. Golvet är belagt med klinkers.

Huset på Götabergsgatan 9 uppfördes 1889 och gatufasaden är vackert dekorerad i nyrenässansstil. Det är en stabil och välskött bostadsrättsförening med en trevlig innergård. I C-trapphuset, som nås från gården, finns en gemensam tvättstuga.

Närservicen är god i Vasastaden och kommunikationsmöjligheterna är de bästa tänkbara. Alldeles runt hörnet lockar Vasaparken och Kungsparken och bara ett stenkast bort drar Avenyn fram med sitt pulserande uteliv.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Såld

Pauline Ancevska
Ansvarig mäklare
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | jur. kand.
0708-700 750
[email protected]

Götabergsgatan 9 A
Vasastan, Göteborg

Kontakt

Funderar du på att sälja ditt hem och vet inte riktigt var du ska börja? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering och rådgivning runt en framtida försäljning.