Kontakta oss
Till salu Diskret försäljning Portfolio Sälja med oss Ancevska Kontakta oss

Med älven som närmaste granne mitt i kärnan av Eriksberg

Bofakta
Adress: Styrgången 7
Område: Eriksberg
Kommun: Göteborg
Objekttyp: Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår: 1998
Boarea: 62 kvm
Areakälla: Areauppgift enligt lägenhetsförteckning SBC
Antal rum: 2
Parkering: Under föreningens hus finns ett garage med platser för boende och för de företag som finns i föreningens lokaler.Separat kö tillämpas.
Peter Lorenzson, Tfn 0705-87 87 04, [email protected] eller via kontaktformuläret på föreningens hemsida är kontakt för frågor om garaget och kön till parkeringsplatserna.

Det finns även möjlighet att köpa boendekort för parkeringarna på gatorna runt om i området som Barchmansplats via Parkeringstjänst i Väst. Ansökningar om att hyra plats skickas till [email protected] eller Parkeringstjänst Väst AB, Kundtjänst, Box 6235, 400 60 Göteborg. Tfn 031-51 66 55.

Information från www.brfmaskinkajen.se
TV: Com Hem
Bredband: Com Hem alternativt Telenor (f.d. Bredbandsbolaget)
Förening
Förening: Brf Maskinkajen
Org.nummer: 769609-3249
Andelstal: 1.03021%
Driftskostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 250 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal
Visa mer
Visa mindre
Varmt välkomna till kärnan av vackra Eriksberg.

Nu lämnas äntligen möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med stor uteplats ett stenkast från kajkanten i populära Brf Maskinkajen.

Denna ljusa genomgångstvåa är belägen i omedelbar närhet till Eriksbergs kajpromenadstråk och karaktäriseras av väldisponerade ytor.

Välkomna in.

Entrén erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

Direkt till höger om entrén återfinns badrummet. Badrummet har Höganäs klassiska klinkergolv och delvis kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat och duschkabin. Vidare finns en praktisk tvättavdelning med såväl tvättmaskin som torktumlare och arbetsbänk. Ett fönster släpper in dagsljus och ger möjligheten att vädra.

Till det tilltagna vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket. En underbar social yta och fantastiskt med alla fönster som ger ett ljus. Vidare med utsikt och utgång till den fina uteplatsen som erbjuder generösa ytor och omges av trädäck samt mycket grönska. På uteplatsen kan man njuta av sol från morgonen till en bit in på eftermiddagen. Här finns också vinbär.

Köket är fint avskilt från vardagsrummet. Skåpsinredningen är i vitt och träfärgat. Maskinparken består av spis och ugn, spisfläkt samt kombinerad kyl och frys.

En ekparkett löper från hallen in i vardagsrummet och köket.

Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheterna är mycket goda bakom garderobsvägg. På golvet ligger en borstad ekparkett.

Brf Maskinkajen bildades 2003 och består av 67 lägenheter med bostadrätt och 3 lägenheter samt 15 lokaler med hyresrätt. Fastigheten bebyggdes 1998 och består av två flerbostadshus. Föreningen utgör en äkta bostadsrättsförening. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Eriksbergs samfällighetsförening och Barchmans plats. Samfälligheten förvaltar kajek, sopsug, parkering, park och gator. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och sträcker sig till 2028. För detaljerad information om utförda och planerade renoveringar samt ekonomi, se Årsredovisningen 2018 bilagd. Föreningens ekonomiska förvaltning handhas av SBC. För ytterligare information besök gärna föreningens hemsida länkad.

Eriksberg och Norra Älvstranden erbjuder såväl fina köpcentrum som goda kommunikationsförbindelser med buss och båt (Älvsnabben).
Närhet till både promenadstråk samt den grönskande Färjenäsparken och flera grundskolor.

Här bor man bekvämt med en lugn omgivning i ett av Eriksbergs bästa läge.

Varmt välkomna till visning!

Såld

Pauline Ancevska
Ansvarig mäklare
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | jur. kand.
0708-700 750
[email protected]

Styrgången 7
Eriksberg, Göteborg

Kontakt

Funderar du på att sälja ditt hem och vet inte riktigt var du ska börja? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering och rådgivning runt en framtida försäljning.