Kontakta oss
Till salu Diskret försäljning Portfolio Sälja med oss Ancevska Kontakta oss

Omgärdad av grönska och stillhet

Adress: Sankt Jörgens Väg 12 B
Område: Sankt Jörgen
Kommun: Göteborg
Objekttyp: Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår: 2007-2008
Boarea: 97 kvm
Antal rum: 4
Våning: 4 av 6 (hiss finns)
TV: ComHem
Bredband: ComHem
Förening: Brf Sankt Jörgen Port
Org.nummer: 769615-7689
Andelstal: 2.2989%
Driftskostnad
Hemförsäkring 200 kr/mån
Hushållsel 300 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal
Visa mer
Ni välkomnas varmt till natursköna Sankt Jörgen och denna rofyllda samt hemtrevliga fyra i gavel med högt och fritt läge. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig rymd genom de stora fönstren. Väldisponerad med tre sovrum, stilrent kök och ett sällskapligt vardagsrum med balkong. Till detta, badrum och gästwc samt goda förvaringsutrymmen.

Med hissen upp till 4 våningen välkomnas ni in.

HALL | Tilltagen och möblerbar hall med plats för avhängning och goda förvaringsutrymmen.

VARDSAGSRUM | Ett angenämnt sällskapsrum i gavel med fri vy. Stora fönster ger vidare ett fantastiskt ljus. Härifrån nås också den gemytliga balkongen ut mot grönskan.

KÖK I I öppen planlösning mot vardagrummet. Stilren köksinredning. Vitt kakel övan bänkskiva. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, och ky samt frys. Stort fönsterparti ger rummet ett underbart ljus.

SOVRUM I I Plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Förvaring i form av flera garderober.

SOVRUM II | Plats för säng och arbetshörna.

SOVRUM III | Plats för säng och arbetshörna.

BADRUM I Helkaklat med golvvärme. Dusch. Handdukstork. Tvättmaskin/torktumlare.

WC I Helkaklat med golvvärme.

KLÄDKAMMARE I Med fönster. Används idag som arbetsrum.

Brf Sankt Jörgens Port. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 54 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Backa 210:6 med adressen Sankt Jörgens Väg 10-12. Fastigheten bebyggdes 2007-2008. Fastigheten innehar vidare en andel i Sankt Jörgens Port Samfällighetsförening. Gemensamhetsanlägningen består av grönytor, gångvägar, parkering, belysning mm.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Conzignus Hem och Fastighet AB.

För vidare information, se bilagd Årsredovisning.

SANKT JÖRGEN
Idag bor 24 000 invånare i stadsdelen Backa i en blandad bebyggelse - gamla gårdar, egna hem från 40- och 50-talet, höghus från 60- och 70-tal och nya villaområden. Området Sankt Jörgens började bebyggas med bostäder (bostadsrätter och villor) början av 2000-talet. Området ligger med närhet till naturen.

Skolor och barnomsorg
I området ligger Fenestra S:t Jörgen samt Frida skolan. Det finns fler alternativ när det gäller förskolor och skolor för alla åldrar, Brudbergs-, Brunnsbo-, Skälltorpsskolan är några av de alternativ som finns.

Kommunikation
För den som använder bilen är det inte långt till E6:an, men för den som föredrar kollektivtrafik så finns det mycket bra förbindelser då man utökat busstrafiken. Här finns både direktbussar till Göteborgs city och stombussar med täta turer. Från Sankt Jörgen går buss nummer 47 (Tuve-Hjalmar Brantingsplatsen), 52 (Skogome-City-Guldheden-Linnéplatsen).

Natur och fritid
I Sankt Jörgen är det nära till naturen med fina strövområden. Två golfbanor finns i närområdet och Sankt Jörgens spa erbjuder skön avkoppling. För den som tycker om att motionera finns det flera olika alternativ. Sporthallar, gym, fotbollsplaner, motionsslingor och golfbanor är några av de exempel som Backa har att erbjuda.

Affärer och restauranger
Vid Backaplan (3,5 km) hittar man mataffärer, klädaffärer, sportbutiker och systembolag. Allt samlat på ett och samma ställe. Vid Selma Lagerlöfs Torg (4 km bort) finns såväl livsmedelsaffär, fiskbutik, närbutiker som apoteket. För den som ska se över sitt hem är Bäckebol Homecenter (5 km) att rekommendera. Här finns vidare, t.ex. IKEA, Bauhaus m.fl. Till Tuve Torg är det 3 km och här finns matvarubutiker, restaurang, tandläkare, hårvård, blomsterbutik, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Varmt välkomna till visning!
Adress: Sankt Jörgens Väg 12 B
Område: Sankt Jörgen
Kommun: Göteborg
Objekttyp: Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår: 2007-2008
Boarea: 97 kvm
Antal rum: 4
Våning: 4 av 6 (hiss finns)
TV: ComHem
Bredband: ComHem
Driftskostnad
Hemförsäkring 200 kr/mån
Hushållsel 300 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal
Förening: Brf Sankt Jörgen Port
Org.nummer: 769615-7689
Andelstal: 2.2989%

Såld

Henrik Eklund
Ansvarig mäklare
Henrik Eklund


[email protected]

Kontakt

Funderar du på att sälja ditt hem och vet inte riktigt var du ska börja? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering och rådgivning runt en framtida försäljning.