Föregående
Nästa
Alla bilder

Unik och charmerande våning i tre plan med villakänsla

Anmäl intresse
Adress
Rosenvägen 6 A
Område
Kullingsberg
Kommun
Alingsås
Byggnadsår
1938
Boarea
128 kvm
Biarea
35 kvm
Antal rum
4 rok
Hiss
Nej
Förening
Brf Rosenvägen i Alingsås
Andelstal
24.864%
Pantsatt
Ja
TV
Fiber
Internet
Fiber
Driftkostnad
Hemförsäkring 200 kr/mån
Hushållsel 350 kr/mån
Larm 400 kr/mån
Gas till spis 350 kr/tub. Ca 3 st per år.
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Ni välkomnas varmt till denna unika och eleganta våning i tre plan med villakänsla. Ett praktiskt boende i bostadsrätt men med egen entré och en tilltagen altan om ca 23 kvm ut mot en ljuvlig villaträdgård. Genomgående högkvalitativt boende med bla. Kvänumkök och tre helkaklade badrum. Här har man det mesta inom gångavstånd såsom centralstationen, centrum och affär.

Parkera bilen precis utanför och stig på genom vår alldeles egna entré. Vi välkomnas av en ljuvlig rymd. En hall med avhängningsmöjligheter bakom tilltagen spegelskjutdörrsgarderob. En öppen sällskaplig planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den tilltagna altanen om ca 23 kvm mot villaträdgården. En underbar yta för härliga samkväm. Köket är från exklusiva Kvänum och påkostat med en underbar bänkskiva i kalksten, gasspis från Smeg och vinkyl. Vidare med diskmaskin och kyl/frys från Miele. På sällskapsplanet finner vi vidare ett helkaklat badrum med dusch. Utrustat vidare med handdukstork och golvvärme.

Upp till övre planet och vi når den privata avdelningen med två tilltagna sovrum. Goda förvaringsmöjligheter. Två balkonger. Och ett synnerligen tilltaget helkaklat badrum med badkar och tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare) samt utrustat med golvvärme.

Från övre planet når vi den mysiga vindsvåningen med sovrum och eget helkaklat badrum med dusch.

Från entréplanet når vi vidare vårt tilltagna förråd.

På golven ligger genomgående en vacker ekparkett och ytskikten är ljusa med några tapetserade fondväggar.

Brf Rosenvägen i Alingsås bildades år 2007 och består av fem lägenheter. I samband med bildandet gjordes en totalrenoveringen av den större delen av huset med bla. stamrenovering, dragning av el samt fasadarbeten med nya fönster.

I källarplanet finns gemensamma utrymmen med tvättstuga, förrådsutrymmen, snickarverkstad/pingisrum (med extra kylskåp) och cykelparkering.

På gården finns gemensamt cykelskjul och bod med trädgårdsredskap.

Skötsel av trädgård, gräsklippning, snöskottning, traphusstädning mm. köps in utifrån eller utförs av föreningens medlemmar.

Till bostaden finns tillhörande två p-platser med motorvärmaruttag.

Kullingsberg är ett mycket attraktivt område med mestadels friliggande villor och egen skola från förskola till mellanstadiet. Det tar 10 minuter med buss eller cykel till Alingsås station och det är nära till E20 för fortsatt pendling till bla. Göteborg. Floraskogen är en grön oas mitt bland villorna och i området promenerar man i små butiker. Närheten till sjön Mjörn med fina badstränder och Nolhagaparken med lekplats, motionsspår och djurpark är annat som gör Kullingsberg till ett toppenläge.

I området ligger Alingsåsparken - en vacker folkpark - med anor från 1915.

Alingsås centrum erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och mysiga caféer.

Förskola finns i områdets närhet. Närmaste låg- och mellanstadium finns på Kullingsbergsskolan (endast ca 300 m längre bort på gatan) och högstadium finns på Nolhagsskolan samt Gustaf Adolfsskolan. Alingsås enda gymnasieskola nås också på promenad- och cykelavstånd.

Varmt välkomna till visning och väl mött till en unik och charmerande våning i tre plan med villakänsla.

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]

Kontakt

HitCounter