Föregående
Nästa
Alla bilder

Magiskt cityhem med mycket låg avgift i skuldfri förening

Anmäl intresse
Adress
Johannebergsgatan 30
Område
Lorensberg
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1917-1918
Boarea
100 kvm
Antal rum
3 rok
Hiss
Ja
Förening
Brf Johannebergsgatan 30
Andelstal
6.130031%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
En underbar innegård med sitt och grillmöjligheter
Källarförråd
Cykelrum
Barnvagnsrum
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-365 00 00 alt. www.goteborg.se
TV
ComHem
Internet
ComHem
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 250 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Magiskt cityhem med mycket låg avgift i skuldfri förening!

På attraktiva Johannebergsgatan välkomnas ni varmt till en av Göteborgs mest charmerande bostäder.

Ett fullkomligt magiskt och unikt hem, nyproducerat 2009, med internationell studiokänsla, utrustad med allt man kan önska. Exklusiv och synnerligen smakfullt inredd. Här samspelar en modernism med charmerande tidstypiska detaljer; djupa välvda fönster, vitmålade trägolv, putsade vita väggar, framtagen tegelvägg samt läckra skjutdörrar i glas och borstat stål.

Bostaden har en planlösning med öppna ytor väl planerade för ett rikt sällskapsliv. Tillsammans med den generösa takhöjden och det rikliga ljusinsläppet från de vackra fönstren ges en fantastisk rymd.

Med ett lugnt och rofyllt läge i stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen ett stenkast bort. Samtidigt som Avenyn nås inom några minuters räckhåll eller Korsvägen där man med buss eller spårvagn når hela city.

Ni välkomnas varmt till en äldre och mycket välskött fastighet anno 1917.

Genom en egen entré och vi möts av något fullkomligt unikt och läckert!

I hallen finns det plats för avhängning. För den som önskar går det även att i det större dressingroomet åter öppna upp den ursprungliga dörröppningen från trapphuset och därigenom få en större hall.

Ett par steg i lägenheten öppnar sig vardagsrum och kök i en vidöppen och social planlösning. Här inryms mycket; stor matsal och soffgrupp, läs- och arbetshörna mm. Två charmerande välvda fönster bjuder in ljuset och harmoniserar med vitmålade brädgolv, en framtagen tegelvägg och den industriella touchen.

Det exklusiva köket från danska Blum är i en klass för sig. Påkostat, platsbyggt och specialdesignat med arbetsbänk i putsad betong. Till detta en framtagen tegelvägg som ger bostaden en värme och karaktär. Köket är välutrustat med gasspis (gas finns i huset), ugn, fläkt, diskmaskin samt fristående kyl/frys. Vitvarorna är av märket SMEG.

Genom de otroligt läckra skjutdörrarna i glas och borstat stål nås hemmets två sovrum med tillhörande tilltagna dressingroom. Båda rummen är stora nog att inrymma dubbelsäng och vetter mot föreningen lugna innergård. I det ena sovrummets dressingroom har man dessutom satt in tvättmaskin och torktumlare (Miele) med tillhörande arbetsbänk. Från lägenhetes master bedroom finns en utgång till föreningens mysiga och soliga innergård som erbjuder såväl sitt som grillmöjligheter. Masterbedroom ligger dessutom en suite till det lyxiga badrummet.

Badrummet är exklusivt utformat med golv i betong och ljust kaklade väggar. Här finns wc (Duravit), handfat (Duravit), badrumsskåp, handdukstork och duschhörna med duschregn. Dimbar belysning i taket samt skön golvvärme på golvet.

Sammantaget en bostad med ofantligt mycket karaktär och charm. En studiokänsla att upplevas!

Brf Johannebergsgatan 30 förvärvade 2007 fastigheten Lorensberg 23:6. Fastigheten består av 14 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Under 2013-2014 genomgick föreningen en stor renovering då vinden byggdes om till två nya vindsvåningar, nytt tak lades om, elen drogs om, källaren renoverades, fasaden fogades om mot gatan, ny hiss, nya vattenstammar på ena sidan, frånluftskanaler rensade, kabel tv och bredband installerat i huset samt fönsterrenovering.

2010 gjordes nya balkonger, trapphuset målades om samt nytt golv lades i trapphuset. Även omputsning och målning av fasad mot gården.

2008 gjordes relining och hissen renoverades.

Föreningen är skuldfri.

Varmt välkomna till visning!

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Sofia Berglén
Fastighetsmäklare I CIV EK.
0705-561 935
[email protected]

Kontakt

HitCounter