Föregående
Nästa
Alla bilder

Petit nyrenässans på attraktiv adress i Vasastan

Anmäl intresse
Adress
Götabergsgatan 9 A
Område
Vasastan
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1889
Boarea
36 kvm
Antal rum
2 rok
Hiss
Nej
Förening
Brf Göteborg Götabergsgatan 9
Andelstal
3.59%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Tvättstuga
Förråd finns ej
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-365 00 00 alt. www.goteborg.se
TV
ComHem
Internet
ComHem
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 250 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

På attraktiv adress i ett ståtligt 1800- tals hus finner vi denna ljuvliga lägenhet med högt i tak, djupa fönsternischer, stuckaturer och bevarade originaldetaljer. Läget är underbart i hjärtat av Vasastan och utanför lockar kaféer, kvarterskrogar, välrenommerade restauranger och småbutiker.

Långt ned på Götabergsgatan i lugn återvändsgränd med den grönskande allén utanför. Genom ståtlig entré och vackert trapphus till fjärde våningen.

Varmt välkomna in!

Hall
Kvadratsmart med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Hallens golv är belagt med vackert brädgolv.

Vardagsrum och kök
Vardagsrummet och köket är i en öppen planlösning, och ljuset letar sig in genom fönsterpartiet som vetter mot underbara Götabergsgatan. Originalcharmen är bevarad och taken pryds av stuckatur och takrosett. På golvet ligger ett vackert brädgolv.

I vardagsrummet finns det gott om plats för möblemang och i köket är det tilltaget med såväl bänkyta som förvaring. Skåpen har vita släta luckor och maskinparken är komplett med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, fläkt och häll.

Sovrum
I genomgång med vardagsrummet och köket ligger det rofyllda sovrummet som vetter mot den trevliga innergården. Rummet rymmer ledigt en dubbelsäng och den vackra platsbyggda garderoben sväljer mycket. Även här är golvet belagt med ett vackert brädgolv. Beskåda vidare den vackra dörren till sovrummet.

Sovrummet är praktiskt utrustat med tvättmaskin i garderoben (godkänt såväl av förening som fackman).

Badrum
Från hallen nås dusch och wc separat. Duschen är stilrent renoverad med vita helkaklade väggar och grå klinkers på golvet. Duschhörnan skärmas av med glasväggar. I wc intill finns toalett, ho och förvaringshyllor. Golvet är belagt med klinkers.

Huset på Götabergsgatan 9 uppfördes 1889 och gatufasaden är vackert dekorerad i nyrenässansstil. Det är en stabil och välskött bostadsrättsförening med en trevlig innergård. I C-trapphuset, som nås från gården, finns en gemensam tvättstuga.

Närservicen är god i Vasastaden och kommunikationsmöjligheterna är de bästa tänkbara. Alldeles runt hörnet lockar Vasaparken och Kungsparken och bara ett stenkast bort drar Avenyn fram med sitt pulserande uteliv.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Sofia Berglén
Fastighetsmäklare I CIV EK.
0705-561 935
[email protected]

Kontakt

HitCounter