Föregående
Nästa
Alla bilder

Vacker nyrenässans på attraktiv adress i Vasastan

Anmäl intresse
Adress
Götabergsgatan 9 B
Område
Vasastan
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1889
Boarea
ca 66 kvm
Antal rum
2 rok
Hiss
Ja
Förening
Brf Göteborg Götabergsgatan 9
Andelstal
5.8%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Tvättstuga
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-365 00 00 alt. www.goteborg.se
TV
ComHem
Internet
ComHem
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 250 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

På attraktiv adress i ett ståtligt 1800- tals hus finner vi denna vackra tvårumslägenhet med högt i tak, djupa fönsternischer, stuckaturer och bevarade originaldetaljer. Vardagsrummet och köket är i en öppen, ljus och luftig planlösning. Läget är underbart i hjärtat av Vasastan och utanför lockar kaféer, kvarterskrogar, välrenommerade restauranger och småbutiker. Till det erbjuds ett rofyllt boende då hela lägenheten vetter mot en innergård.

Långt ned på Götabergsgatan i lugn återvändsgränd med den grönskande allén utanför. Genom ståtlig entré och en rofylld innergård till fjärde våningen med hiss.

Varmt välkomna in!

Hall
Kvadratsmart med utmärkta förvarings- och avhängningsmöjligheter i en klädkammare. Hallens golv är belagt med vit klinker.

Vardagsrum och kök
Vardagsrummet och köket är i en öppen planlösning, och ljuset letar sig in genom tre höga fönsterpartier. Väggarna är ljusa och golvet belagt med vit klinker samt ett vackert mörkt brädgolv. Originalcharmen är bevarad och taken pryds av stuckatur och takrosett.

I vardagsrummet finns det gott om plats för en stor soffgrupp, och i köket är det tilltaget med såväl bänkyta som förvaring. Skåpen har vita släta luckor och maskinparken är komplett (ugn, mikro, diskmaskin, fläkt och häll samt kombinerad kyl/frys). Köksön blir en naturlig punkt för trevligt umgänge och härifrån når vi den härliga balkongen mot den rofyllda innergården.

Sovrum
I fil med vardagsrummet och köket ligger det rofyllda sovrummet. Rummet rymmer ledigt en dubbelsäng och skjutdörrsgarderoben sväljer mycket. Även här är golvet belagt med ett vackert mörkt brädgolv.

Badrum
En suite med sovrummet ligger stort och snyggt renoverat badrum med vita helkaklade väggar och betong/mikrocement på golvet och i duschutrymmet. Duschhörnan skärmas av med glasväggar. Tvättmaskin,  handdukstork och golvvärme ger en extra komfort.

Två ingångar finns till lägenheten. Invid den andra utgången (som når C trapphuset) - utanför badrummet finns en rejäl förvaringsyta ytterligare.

Huset på Götabergsgatan 9 uppfördes 1889 och gatufasaden är vackert dekorerad i nyrenässansstil. Det är en stabil och välskött bostadsrättsförening med en trevlig innergård. I C-trapphuset, som nås från gården, finns en gemensam tvättstuga.

Närservicen är god i Vasastaden och kommunikationsmöjligheterna är de bästa tänkbara. Alldeles runt hörnet lockar Vasaparken och Kungsparken och bara ett stenkast bort drar Avenyn fram med sitt pulserande uteliv.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Sofia Berglén
Fastighetsmäklare I CIV EK.
0705-561 935
[email protected]

Kontakt

HitCounter