Föregående
Nästa
Alla bilder

Exklusiv takvåning av högsta klass & egen terrass

Anmäl intresse
Adress
Sten Sturegatan 10
Område
Lorensberg Heden
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1892
Boarea
ca 143.5 kvm
Antal rum
4 rok
Hiss
Ja
Förening
Brf Heden 21:8
Andelstal
5.7989%
Pantsatt
Nej
Övriga utrymmen
Källarförråd
Tvättstuga (nyrenoverad)
Parkering
Boendeparkering tillämpas i området. Direkt närhet till Hedens parkeringsmöjligheter och garage via www.parkeringgoteborg.se
TV
ComHem
Internet
ComHem alternativt Fiber
Driftkostnad
Hemförsäkring 100 kr/mån
Hushållsel 200 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

I en av stadens vackraste byggnader, anno 1892, med sin bevarade förträdgård och det synnerligen ståndsmässiga trapphuset.

Med ett fantastiskt läge högst upp bland stadens toppar med fri vy över hela Heden.

Särdeles arkitektonisk. Ett underbart ljusinsläpp i hela våningen med dess åtta takfönster. Mycket bra disponerad. och en design samt exklusivitet utöver det vanliga. Vidare takterrass med eftermiddags- och kvällssol

En stilfull studio av högsta klass för privatlivsnjutning!

Genom den representativa entrén. Sjätte våningen med hiss och ni välkomnas varmt till en tidlös elegans.

Hall med goda förvaringsutrymmen bakom skjutdörrar, vacker italiensk granitkeramik som pryder golvet i hallen och gästtoaletten invid. Interiör från Duravit och Dornbracht med komfortvärmegolv.

Köksintriör från exklusiva Poggenpohl med komplett maskinell utrusrtning från Gaggenau inklusive vinkyl. Fläkt från Fjäråskupan.

Lounge och vardagsrum med plats för stora bjudningar. Vackra takkupor, hela åtta takfönstret samt ett stort skjutdörrsparti mot terrassen ger våningen ett frikostigt ljusinsläpp. Terrassen med elektriskt markistak erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Genomgående vitpigmenterad ekparkett, infällda spotlights och plissepersienner i samtliga fönster.

Badrummet är stilfullt med stort infällt badkar och dusch bakom glasdörrar. Interiör från Duravit, Dornbracht och Zazzeri. Handdukstork och komfortvärmegolv.

Separat tvättstuga och klädvårdsrum. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, praktiskt städskåp och tvättställ.

Tre sovrum. Samtliga erbjuder goda förvaringsutrymmen liksom ett lugn högst upp i huset.

Bostaden är utrustad med ett avancerat larm- och kamerasystem, vilket ingår i förvärvet.

Brf Heden 21:8 består av 17 bostadsrätter samt en lägenhet och en lokal med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 2005.

Hörnhuset med adresserna Sten Sturegatan 10 och Bohusgatan 2 uppfördes år 1892 efter arkitekten K Johansson ritningar. Byggt i fem våningar med inredd vind och vackert bevarad förträdgård, elegant hörntorn och fasader i rött tegel med inslag av glaserade stenar.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetspartner. Ekonomin är god och avgiften har sänkts på senare år. Det finns inga meddelade avgiftsförändringar för 2018 i dagsläget.

Byggnaden genomgick omfattande renoveringar 2009-2010 i samband med nyproduktionen av tre vindsvåningar. Denna innefattade fasad och balkongrenovering, nytt yttertak, byte av fönster, byte av hissmaskineri, renovering av tvättstuga samt relining av avloppsstammar. 2009 gjordes vidare en grundförsäkring via bohrinfiltration. Under 2016 har O A Tobiason utfört garantireparationer på balkonger och fasader. Föreningen har även genomfört en OVK besiktning och fastigheten har nu godkänd OVK. Föreningen har också installerat öppen fiber i alla lägenheter samt källarlokalen. Det finns inga större planerade renoveringar i dagsläget utan föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till år 2022.

Varmt välkomna till visning!

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]

Kontakt

HitCounter