Föregående
Nästa
Alla bilder

Intagande vindsetagelägenhet i gemytliga Kungsladugård

Anmäl intresse
Adress
Lilla Fridhemsgatan 6 A
Område
Kungsladugård
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1937
Boarea
ca 51 kvm
Biarea
8 kvm
Antal rum
2 rok
Hiss
Nej
Förening
Brf Göteborg Kungsladugård 47:3
Andelstal
3.91%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Till lägenheten finns ett källarförråd i samma uppgång A.

Cykelförråd i källargången mellan uppgång C & D.

Tvättstuga i källargången mellan C & D.

Hobbyrum i källargången mellan uppgång A & B.

Styrelserum som gemensamt utrymme.

6 st odlingslotter på baksidan för den som önskar odla - Obs! Separat kösystem.
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, www.goteborg.se. Fri parkering 2h finns i området.
TV
ComHem
Internet
ComHem
Driftkostnad
Hemförsäkring 120 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till avtal

Högst upp i huset och med utsikt över Kungsladugårds takåsar välkomnas ni varmt till denna med största omsorg välrenoverade och hemtrevliga vindsetagetvåa i gavel.

Genom entrén och vi möts av ett fantastiskt ljusinläpp från fem stora fönster i två väderstreck (gavel) samt en underbar rymd genom höjden och friheten utanför, den öppna planlösningen, den tilltagna takhöjden om ca 2,7 m, det vitpigmentoljade och lackade brädgolvet (2017) och de ljusa ytskikten.

Ett vackert tidsenligt kök i vitt med goda förvaringsmöjligheter. Påkostad med en 4 cm tjock betongskiva, underlimmad diskho samt en fullutrustad maskinpark (frihängande fläkt, induktionshäll, ugn, mikro samt diskmaskin). På golvet ligger en sober grå klinker.

Invid entrén och hallen finner vi vidare badrummet. Helkaklat med stengråa klinkers på golv samt vitt väggkakel med röd mosaik. Vikbara duschväggar från INR (2017). Toppmatad tvättmaskin från Whirlpool (inköpt aug 2015). Handdukstork. Badrumsskåp från Camargue (2013). Relining gjord av föreningen 2007.

Uppför den svarta moderna spiraltrappan. En nockhöjd om ca 6,35 m (till takbalk ca 5,4 m). Till den privata etageavdelningen som inrymmer ett sovrum, ett arbetsrum/barnrum samt en platsbyggd garderobsvägg med ovärderlig förvaringsyta. På golvet ligger en ekparkett och ytskikten är ljusa. De vackra vita takbalkarna pryder avdelningen och även härifrån fås en fri vy över takåsarna i Kungsladugård. Ett alldeles ljuvligt och rofyllt plan onekligen.

Lägenheten har en potential i det friköpta förrådet med trapp om ca 8 kvm intill lägenhetens entrédörr. Att nyttjas eller byggas om enligt önskemål. Se fotografi med underliggande text.

Landshövdingehuset på Lilla Fridhemsgatan 6 uppfördes 1937 i tidstypisk funkisstil. Till huset hör en insynsskyddad grönskande trädgård med grill- och uteplats samt gräsytor.

Brf Göteborg Kungsladugård 47:3 registrerades 2007. Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. För underhållsplan, se bilagd Årsredovisning.

Ni välkomnas varmt till ett mycket trevligt läge i hjärtat av Kungsladugård med kaféer, restauranger och mysiga butiker runt hörnet. Vidare med en närhet till Slottsskogens natur och vackra älvinloppet vid Röda Sten. Och inte minst goda kommunikationer.

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Daniel Hagstedt
Koordinator
0760-022 610
[email protected]

Kontakt

HitCounter