Föregående
Nästa
Alla bilder

I unik hamnmiljö med underbar älvutsikt

Anmäl intresse
Adress
Monsungatan 77
Område
Eriksberg
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
2015-2016
Boarea
ca 62 kvm
Antal rum
2 rok
Hiss
Ja
Förening
Brf Flaggskeppet
Andelstal
1.294%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd märkt med lägenhetsnumret. Gemensamt cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet samt sopsugsanläggning.

Gemensamma grönytor med utemöbler och lekplats.
Parkering
Föreningen förfogar över 51 garageplatser under gårdarna vid respektive hus. Kostnad för att hyra en plats är ca 1200kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö.
TV
Telia Triple Play (TV, bredband & IP-telefoni).
Internet
Telia Triple Play (TV, bredband & IP-telefoni).
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 220 kr/mån
Varmvatten 200 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Med ett underbart läge vid Göteborgs hamninlopp, nedanför Bockkranen, välkomnas ni varmt till ett fantastiskt boende med havet inpå. Området Kajen som präglas av varvstidens minnesmärken samt gemytliga rekreationsområden. Kvarnberget med sin historia, naturstigar och utsiktspunkter. Färjenäsparken med sina tilltagna gräsytor och vackra skogsdungar. Längs strandpromenaden, småbutiker, restauranger och cafén och vid Eriksbergstorget finns servicebutiker.

Nu erbjuds en modern och väldiponerad lägenhet med öppen planlösning och hög standard. Vackert ljusinsläpp från tilltagna fönsterpartier i två väderstreck, älvutsikt och stor balkong med morgonsol. Trevliga sällskapsytor, modernt Marbodalkök med kvalitativa vitvaror från Siemens, stort sovrum med skjutdörrsgarderob samt badrum med tvättavdelning.

Med hiss till våning 7 och man möts av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Trivsamma sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning som kan inredas med soffa och matsalsbord. Vackert ljusinsläpp från tilltagna fönsterpartier i två väderstreck och utgång till lägenhetens stora balkong med morgonsol och älvutsikt.

Köket har klassisk köksinredning i vitt från Marbodal, bänkskiva i ek och vitt liggande kakel. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt i rostfritt/glas, inbyggnadsugn i rostfritt, inbyggnadsmicro i rostfritt, integrerad diskmaskin samt kyl med frys i rostfritt. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Franke.

Sovrummet är tilltaget och har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Vackert ljusinsläpp från fönster i vinkel och utsikt mot älven.

Stilrent badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel samt duschhörna med vikdörr. Här finns även en tvättavdelning med arbetsyta och överskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Brf Flaggskeppet består av två hus på åtta respektive nio våningar, med totalt 71 lägenheter och ett trapphus i vardera byggnad. Föreningen äger marken med fastighetsbeteckning Sannegården 70:3. Det södra huset ligger direkt mot kajkanten medan det norra huset ligger vid foten av Färjenäsparken och Kvarnberget.

Den ekonomiska förvaltningen administreras av Agenta Förvaltning.
Inga planerade höjningar av årsavgiften, dock kalkylerat med ca 2% per år enligt ekonomisk plan. Juridisk person beviljas ej medlemskap i föreningen. Energideklaration görs ca 2 år efter slutbesiktningen.

Västra Eriksberg är ett stort område med karaktär och förutsättningar. Goda kommunikationer med stombuss samt Älvsnabben. Ny busshållplats 2-3 minuters promenad från Kajpromenaden, vid Bockkranens fotfäste. På promenadavstånd från Västra Eriksberg ligger Eriksbergs köpcenter med mataffär, systembolag mm. På Lindholmen ligger vidare universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers.

Varmt välkomna till visning.

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Sofia Rostedth
CIV EK.
0709-296 629
[email protected]

Kontakt

HitCounter