Föregående
Nästa
Alla bilder

Omgärdad av grönska och ro

Anmäl intresse
Adress
Doktor Forselius Gata 4E
Område
Guldheden
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1960
Boarea
ca 36.2 kvm
Antal rum
1 rok
Hiss
Nej
Förening
Brf Göteborgshus nr 23
Andelstal
0.117%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Förråd
Tvättstuga
Barnvagnsrum
Cykelrum
Föreningslokal
Hobbylokal
Bastu
Parkering
Det finns 165 förhyrda parkeringsplatser i området. För att kunna hyra en av dessa krävs att man bor i föreningen och att man kan visa upp ett registeringsbevis för sitt fordon. Kösystem tillämpas. Möjlighet till ett antal garage finns inom föreningens område. Dessa sköts emellertid av en separat garageförening
TV
ComHem
Internet
Fiber
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 200 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Grönska och lummiga gårdar gör Guldheden till en gemytlig och mycket trivsam stadsdel. Centralt beläget men ändå på behörigt avstånd från innerstaden. Med närhet till Chalmers och Sahlgrenska. Vidare med närhet till Linné och dess stora utbud av nöje. Botaniska trädgården, Mossens idrottsplats och Vattentornet som med sitt café erbjuder en storslagen vy över staden.

I serviceväg finns i Guldheden såväl mataffär, bibliotek som apotek. Närhet till flera grundskolor och kommunikation som enkelt tar en till och från Guldheden.

Till förfogande erbjuds nu denna väldisponerade bostad om 1 rum och kök i genomgång, Gemytligt omgärdad av grönska och ljus från morgon till kväll.

Tilltaget vardags/sovrum med stort fönsterparti och en vy mot grönskan. I genomgång ett stort helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kommod från Vedum. Takdusch.

I andra änden, vid entrén, kapprum och avskilt kök med kyl/frys, spis samt fläkt. Plats för matbord finns om önskvärt. Även här med grönskan utanför och underbart ljusinsläpp genom stort fönster. Huskroppen är i suterräng varför loftgången är högt ovan mark.

Med omsorg omghändertagen och renoverad; parkettgolv samt ljusa ytskikt. Förvaringsutrymme med garderob i hallen.

Stabil Riksbyggen förening. För vidare information, se informativ hemsida www.gbghus23.se (länk bifogad nedan).

Ni välkomnas varmt till visning och vidare funderingar

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]

Kontakt

HitCounter