Föregående
Nästa
Alla bilder

Villakänsla i nyrenoverad funkisfastighet

Anmäl intresse
Adress
Sanatoriegatan 9
Område
Kålltorp Örgryte
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1939
Boarea
ca 130 kvm
Antal rum
6 rok
Hiss
Nej
Förening
Brf Kolletorp
Andelstal
44.83%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Källarförråd
Parkering
2 garageplatser i föreningen (separat kö) samt fri parkering på gatan
TV
ComHem
Internet
Fiber
Driftkostnad
Hemförsäkring 200 kr/mån
Hushållsel 400 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Varmt välkomna till Kålltorp (/Örgryte). En gemytlig stadsdel med promenadavstånd till naturområden som Härlanda Tjärn och Skatås.

På Sanatoriegatan 9 finner vi en vackert nyrenoverad funkisvilla bestående av tre bostadsrätter. Ni välkomnas till våning 1 (av 3).

Ca 130 kvm mycket trivsamt disponerade om fem rum och kök. 
Renoverad med omsorg och fortfarande i nyskick.

Välkomnande hall med tillgång till ett av sovrummen. Tilltaget med plats för dubbelsäng. Vita väggar. På golvet vitlaserat brädgolv.

Från hallen nås vidare såväl badrum som kök och vardagrummet.

Badrummet. Helkaklat med schackrutigt golv och vitt väggkakel. Tvättmaskin och torktumlare. Påkostad kommod med bl.a. marmorskiva.

Köket. Mycket trivsamt och charmerande i lantligt vitt. Bänkskiva i carreramarmor och maskinpark i rostfritt (kyl, frys, spis samt fläkt - plats finns för ev. mikrovågsugn). Från köket nås den underbara altanen. Nybyggd med trädäck och träväggar (ca 25 kvm).

Från köket vidare till ytterligare ett av sovrummen. På golvet en vackert vitlaserad fiskbensparkett. Vita väggar. Garderober.

Från hallen till sällskapsdelen bestående av vardagsrum med fungerande öppen spis och en ljuvlig matsal i gavel. På golvet även här en ljuvlig vitlaserad fiskbensparkett. Vita väggar.

Från vardagsrummet nås ytterligare två sovrum. Det ena tilltaget för dubbelsäng och med egen klädkammare. Det andra, ett mindre, fint som barnrum alternativt arbetsrum. På golven vitlaserade brädgolv.

Ni välkomnas varmt till ett underbart boende med villakänsla.

Brf Kolletorp äger fastigheten Kålltorp 76:8 med adress Sanatoriegatan 9. Föreningen förvärvade fastigheten 2017. På fastigheten finns ett flerfamiljshus med två våningar och källare samt möblerad vind uppfört. Huset byggdes 1939 och innehåller idag fyra lägenheter varav tre upplåts med bostadsrätt och en lägenhet med hyresrätt. Huset inrymmer dessutom två garageplatser. Byggnadens totalyta är 390 kvm varav 290 kvm utgör bostadsyta och 50 kvm utgör uthyrningsbar lägenhetsyta.

Föreningen äger sin mark.

Inga avgiftshöjningar är planerade. Föreningens ekonomi bedöms med god ekonomisk framtid. Se vidare den ekonomiska planen.

Föreningen följer en underhållsplan. Efter de redan utförda renoveringarna har de inga större planerade underhållsarbeten inom den närmsta framtiden.

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]

Kontakt

HitCounter