Föregående
Nästa
Alla bilder

Unik villakänsla inbäddad i naturen med cityomgivning

Anmäl intresse
Adress
Trombongatan 16 B
Område
Slottsberget Västra Frölunda
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
2015
Boarea
ca 84.5 kvm
Antal rum
3 rok
Hiss
Nej
Förening
Riksbyggen Brf Slottsberget 2
Andelstal
2.5190874%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Förråd
Övernattningslägenhet
Parkering
I parkeringen, som tillhör bostaden och finns precis utanför, finns uttag till motorvärmare som ingår i avgiften, 50 kr/mån.
TV
I avgiften ingår Telia Digital TV med kanalpaket Lagom, 1 digitalbox.
Internet
I avgiften ingår Telia bredband 100 (hastighet 50-100Mbt/s nedströms, 8-10 Mbit/s uppströms) och Bredbandstelefoni prisavtal mini.
Driftkostnad
Hemförsäkring 120 kr/mån
Hushållsel 150 kr/mån
Vattenavgift 100 kr/mån
Varmvatten 200 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal.

Slottsberget - en grön oas med cityomgivning - strax intill Frölunda Kulturhus, ett område i sitt slag.

Brf Slottsberget 2 innehar 40 lägenheter med unik villakänsla belägna i 13 huskroppar. Nyproducerade år 2015. Gatan följer bergets form och bostäderna ligger inbäddade i naturen. Utmed gatan finns planteringar av bl.a perenner och i skogen bakom grönskar tallar med besökande rådjur.

Nu erbjuds med ett fantastiskt läge ett synnerligen trivsamt boende om 3 rok. Varmt välkomna till andra våningen och ca 84,5 kvm disponerade om kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång genom ett skjuthajomparti till en underbar helinglasad och öppningsbar balkong om ca 19 kvm mot naturen och eftermiddagssolen. Inglasningen är utrustad med solgardiner. På golvet ligger vidare trätrall.

Köket är stilrent i vit högglans från Marbodalkök. Fullutrustad maskinpark i rostfritt (Kyl & frys, integrerad diskmaskin, mikro, ugn (självrengörande - pyrolys), spis, alla av märket Siemens). Bänkskiva i granit. Och påkostad mosaik över diskbänk. Vidare låd/luckdämpning.

Två tilltagna sovrum, varav ett med egen klädkammare (walk in) och utgång till den inglasade balkongen. Det andra sovrummet, tilltaget jämväl, mot framsidan och morgonsolen.

I hallen finner vi en inbyggd garderob bakom skjutdörrar och ytterligare en klädkammare/förråd. Klinkers på golvet i entrédel.

Badrummet är helkaklat i stilrena färger. Utrustat med egen tvättavdelning (tvättmaskin och torktumlare från Siemens). Komfortvärme och handdukstork vidare.

Genomgående vacker träparkett och fina ytskikt.

Ett boende, minutiöst välvårdat!

Utanför finner vi det egna förrådet om ca 7 kvm. I miljöhuset finns sophantering samt ett styrelserum, som även kan användas som övernattningsrum. En anordnad lekplats finns i området, belägen i anslutning till naturmark. Brf Slottsberget 2 har en gemensamhetsanläggning med etapp 1 gällande lekplats, parkeringar, ledningar etc.

Utanför lägenheten finns också den egna parkeringsplatsen med motorvärmare att hyra för 50 kr/mån. I området finns vidare några gästparkeringar på Trombongatan och Lilla Kornettgatan. Längre ner på Valthornsgatan finner man fler gästparkeringar vid behov.

Vattenmätare för både tappvarmvatten och tappkallvatten är installerat i varje lägenhet. Förbrukningen avläses och inrapporteras automatiskt till Riksbyggen och faktureras med månadsavgiften. Lägenheterna värms med radiatorer och konvektorer. Värme och varmvatten produceras från fjärrvärme. Lägenheterna har ett ventilationsaggregat med värmeåtervinning som värmer upp tilluften (FTX-aggregat). Effektiva fläktar och värmeväxlare är viktiga faktorer för att nå en låg energianvändning.

Automatsäkringar och jordfelsbrytare är placerad i förråd/klädkammare tillsammans med korskopplingsskåp för telefoni, data och TV. Uttag för telefoni, data och TV finns i vardagsrum, kök och sovrum. Infälld halogenbelysning finns i wc/dusch där den styrs via dimmer. Under överskåpen i kök och tvättavdelning i wc/dusch finns infällda lysrörsarmaturer. Utvändiga trapphus belyses med armaturer. En brandvarnare finns i hallen.

Ni välkomnas varmt till ett boende utöver det vanliga.

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Sofia Berglén
Fastighetsmäklare I CIV EK.
0705-561 935
[email protected]

Kontakt

HitCounter