Föregående
Nästa
Alla bilder

I allra bästa skick. In i minsta vrå disponerad.

Anmäl intresse
Adress
Gibraltargatan 56
Område
Johanneberg
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1940
Boarea
ca 31 kvm
Antal rum
2 rok
Hiss
Ja
Förening
Brf Gibraltargatan 56
Andelstal
2.63%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Källarförråd
Tvättstuga
Cykelrum
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65 alt. www.goteborg.se.
TV
ComHem
Internet
ComHem
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 200 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Natursköna Johanneberg. Lugnt och avskilt med direkt närhet och bekväma promenadavstånd till city och dess utbud. Granne med Chalmers och inte långt ifrån Göteborgs Universitet. Ett stenkast bort, Fysiken, ett av Göteborgs största friskvårdscenter. Vidare Mossens grönområde och idrottsplats med bland annat tennisbanor och elljusspår.

Välkomna till en mycket välplanerad minitvåa. Hissen upp till våning tre och vi välkomnas in i hallen med plats för avhängning.

Köket når vi rakt ifrån hallen. Ett trevligt minimalistiskt kök med god plats och utrustat med diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt samt inbyggd kyl/frys smakfullt vid sidan av.

Vardagsrummet med härlig balkong i syd/väst-läge och fri utsikt över Gibraltargatan. Insynsskyddat. Här ryms såväl matbord som arbetsbord som soffa. Intill med tilltalande glasparti som avskiljare finner vi sovrummet med plats för dubbelsäng samt förvaringsutrymme.

Ytskikten är genomgående synnerligen vackra. Likaså golvet med träparkett.

Badrummet finner vi direkt i anslutning till hallen. Smakfullt helkaklat i grått och vitt. Utrustat med vägghängd wc, kommod, duschväggar i glas och handdukstork. Vidare golvvärme.

Brf Gibraltargatan 56 förvärvade fastigheten 2002 med totalt 23 bostäder varav alla är upplåtna med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Byggnaden stod klar 1940.

Ni välkomnas varmt till ett boende disponerat in i minsta vrå och i allra bästa skick.

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Sofia Berglén
Fastighetsmäklare I CIV EK.
0705-561 935
[email protected]

Kontakt

HitCounter