Föregående
Nästa
Alla bilder

Ett gott boende som även sträcker sig utanför lägenheten

Anmäl intresse
Adress
Adler Salvius Gata 7
Område
Prippska Tomten
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1988
Boarea
ca 71.6 kvm
Antal rum
2 rok
Hiss
Ja
Förening
HSB Brf Humlet
Andelstal
0.67382%
Pantsatt
Nej
Övriga utrymmen
Humlet har bastu med relaxrum och en solterrass. Från bastulokalen har man utsikt över stan.

I Humlets bibliotek kan man både låna böcker och lämna böcker.

I Humlet finns två gästrum att hyra. Det kostar 200 kr/rum per natt att hyra.

I Humlets hobbyrum kan man snickra och måla, reparera cyklar m m.

Humlet har en samlingslokal som kan hyras av boende i Humlet. I lokalen finns bordsplats för 35 personer. Det finns micro, spis, kyl/frys, diskmaskin och porslin. Det kostar 300 kr att hyra per tillfälle.

Cykelrum finns vid entréerna med ingång från gården. På gården finns även ett antal cykelställ.

I vissa entréer finns ett rum för barnvagnar. De får inte stå på våningsplanen. Det finns barnvagnsrum på Karin Boyes gata 5.

Källarförråd vidare.
Parkering
I Brf Humlet finns varmgarage med plats för 69 bilar och 5 motorcyklar. Kölistan för bilplatser administreras av Barbro Scharpff, HSB Göteborg, telefon 010-442 20 00. Kölistan för motorcykelplatser administreras av styrelsen. Det är för närvarande kö till båda. P-platser för gäster finns i yttre garaget. Infarten är från Barnhusgatan. Gästparkering betalas med kort i parkeringsautomaten i garaget. Det finns entréer både från gatan och gårdsidan till uppgångarna. Från gårdssidan är fastigheten anpassad för rullstolsburna. Det finns hissar i samtliga trapphus i Humlet.
TV
ComHem. Gemensamt gruppavtal för kabel-TV. Den fasta avgiferna för detta ingår i månadsavgiften
Internet
Telia 100/10 Mb/sek. Gemensamt gruppavtal för bredband och IP-telefoni. De fasta avgifterna för detta ingår i månadsavgiften
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 200 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Humlets bostadsrättsförening ligger utmed Barnhusgatan, Adler Salvius gata och Karin Boyes gata. I centrum av den så kallade Prippska tomten i centrala Göteborg. Ett stenkast ifrån bl.a. Drottningtorget och Stampen, mittemot Gamla Ullevi.

Fastigheten byggdes i slutet av 80-talet och alla lägeheter var inflyttningsklara 1988. Idag har föreningen mer än 130 lägenheter.

Ni välkomnas till en förening som erbjuder ett gott boende som även sträcker sig utanför lägenheten. Faciliteter i överflöd; bastu med relaxrum och en solterrass. Från bastulokalen har man utsikt över stan. Bibliotek, föreningslokal, hobbyrum, gästrum mm.

Nu finns till förfogande ett väldisponerat och trivsamt boende om ca 71,6 kvm i öppen planlösning; vardagsrum, matsal och kök. Härtill en tilltagen inglasad balkong med vy mot bl.a. Gamla Ullevi. Ett stort sovrum med mycket goda förvaringsutrymmen. En inre hall med avhängningsmöjligheter och ett stort badrum med tvättavdelning. Med potential till att sätta sin egen prägel vidare.

Varmt välkomna till visning och vidare funderingar!

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Sofia Berglén
Fastighetsmäklare I CIV EK.
0705-561 935
[email protected]

Kontakt

HitCounter