Föregående
Nästa
Alla bilder

Ljus och rymd i överflöd med potential

Anmäl intresse
Adress
Andra Långgatan 4 A
Område
Linné
Kommun
Göteborg
Byggnadsår
1929, reonverat 1999
Boarea
ca 108 kvm
Antal rum
2.5 rok
Hiss
Ja
Förening
Brf Andra Långgatan 4 A
Andelstal
9.51%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Tvättstuga
Cykelförråd
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering vidare ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65 alt. www.goteborg.se/trafikkontoret.
TV
ComHem
Internet
ComHem
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 200 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Sedan mitten av 1800-talet har långgatornas historia gestaltats. Här finnes idag ett stadsliv som är unikt i Göteborg. Ett stadsliv som erbjuder allt från bageri, heminredning till genuina cafeér, pubar och restuaranger. Och med närheten till pulsen i Vasastan om så önskat, caféparadiset i Haga eller affärsstråken kring Avenyn. På bara några minuters promenad nås vidare Järntorget, knytpunkten för kollektivtrafiken. Och för insupande av rofylld grönska finnes Slottsskogen eller Änggårdsbergen en kort promenad bort.

Tystnaden omsluter en genom porten. På den stenlagda innergården möts man av en gemensam uteplats. Antingen man väljer att härifrån ta hissen bekvämt upp direkt in i lägenheten elller man tar det vackert utsmyckade trapphuset. Två ingångar finnes sålunda.

Innanför möts vi av en tilltagen, i dagsläget, väldisponerad 2,5 rum och kök. Ca 108 kvm i genomgång med synnerligen trevlig sällskapsyta. En härlig rymd med en takhöjd om ca 3 m. Med charmerande detaljer såsom välvda höga fönster och fönsterbänkar av sten. En disponering, som med lätthet och tack vare storleken, kan göras om till en 3,5 rum och kök (se alternativ planlösning).

Köket är fullutrustat och praktiskt med en stor köksö. Härifrån nås också balkongen mot innergården.

Sovrummen (ett stort och ett som räknas som en halva) är tilltagna med en passage emellan med uppskattade förvaringsutrymmen.

Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin.

Varmt välkomna.

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Sofia Berglén
Fastighetsmäklare I CIV EK.
0705-561 935
[email protected]

Kontakt

HitCounter