Föregående
Nästa
Alla bilder

Arkitektur på första parkett

Anmäl intresse
Adress
Östbergsvägen 5
Område
Östberget
Kommun
Uddevalla
Byggnadsår
2012
Boarea
ca 76 kvm
Antal rum
3 rok
Hiss
Ja
Förening
Brf Östberget Fjordvyn
Andelstal
3.2689%
Pantsatt
Ja
Övriga utrymmen
Cykelförråd finns på gården. För hushållsavfall finns ytterligare en byggnad

I entrén finns ett postfack till respektive lägenhet, tidningshållare finns vid lägenhetsdörren

Elcentral med automatsäkring och jordfelsbrytare finns i varje lägenhet
Parkering
Föreningen har genom gemensamhetsanläggning tillgång till 28 parkeringsplatser. Kostnad för parkeringsplats med elektriskt motorvärmaruttag är 300 kr/månad. Uttagen är kopplade med en timerfunktion för uppvärmning under 3 timmar - energismart! Möjlighet finns att överta säljarens parkeringsplats Ett antal besökparkeringar finns vidare i området
TV
Fastigheten är ansluten till Uddevalla Energis stadsnät avseende bredband, telefoni och TV. Varje medlem tecknar avtal separat med Uddevalla Energis stadsnäts olika tjänsteleverantörer. För mer information se www.uddevallaenergi.se
Internet
Nätverksuttag hittar du på flera platser i lägenheten
Driftkostnad
Hemförsäkring 150 kr/mån
Hushållsel 200 kr/mån
Driftskostnaden kan variera med hänsyn till förbrukning och avtal

Välkomna till ett trevligt område mitt i naturen och med centrum ett stenkast bort. Här finner Ni modern och välgenomtänkt arkitektur på första parkett med häpnadsväckande utsikt i alla väderstreck.

Östberget är beläget strax öster om Uddevallas stadskärna och gränsar till Bäveån i söder. Här har man nära till det mesta; natur och kultur, salta bad och vacker skärgård, shopping i Uddevallas centrum eller fritidsaktiviteter som skogspromenader, golf och segling.

Nu erbjudes en synnerligen gemytlig trea på våning 4 i två väderstreck med öppen planlösning, ett rikligt ljusinsläpp och genomgående parkettgolv. Från balkongen som sträcker sig kring hela lägenheten erhålles en bedårande utsikt över Uddevalla och i synnerhet gamla regementet - balkongen är totalt 24 kvm stor och nästan 20 meter lång. Att tilläggas påkostad med komposittrall och spottar över hela. Ett boende utöver det vanliga onekligen, disponerat enligt följande:

HALL med tilltagen avhängningsyta, garderob och städskåp.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE om ca 3 kvm.

KÖK i öppen planlösning med MATPLATS och VARDAGRUM. Vita skåpsinredning med grå laminerad bänkskiva och mörkt liggande italienskt kakel över arbetsbänkarna. Energieffektiva vitvaror från Electrolux och Franke: Inbyggd ugn, spishäll med induktionsplattor och mikrovågsugn. Utdragbar spisfläkt, diskmaskin, kylskåp och frysskåp. Vid matplatsen finnes ett stort skjutbart glasparti som öppnas upp mot balkongen.

SOVRUM med goda förvaringsmöjligheter (3 garderober och 1 linneskåp). Genom glasdörr nås balkongen.

SOVRUM med förvaring i 3 garderober, även här utgång till balkongen

Vitt helkaklat BADRUM med mörkt klinkersgolv. Wc, tvättställ, spegelskåp med eluttag, handdukstork och duschplats med vikbar dörr. Tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) med bänkplats ovanför.

Hjärtligt välkomna till visning och en upplevelse av ett exklusivt boende nära naturen. Omgiven av skön natur med en vidunderlig utsikt och samtidigt bara några hundra meter till Kungsgatan.

Ritningar

Ansvarig mäklare

Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]
Pauline Ancevska
Pauline Ancevska
Fastighetsmäklare | JUR KAND.
0708-700 750
[email protected]

Kontakt

HitCounter